Förändring.  Livet har ändrats kan man säg...

img_8848 (MMS)

Förändring.  Livet har ändrats kan man säga. Man gör plats för allt det nya och på något sätt känns det så självklart. Det är inte längre nödvändigt med en god nattssömn, äta varm mat eller få se sitt favoritprogram. Det är struntsaker! Jag har fått helt nya perspektiv och det är alldeles underbart.   Det här med att hinna blogg är väl egentligen bara att lägga ner. Tiden bara försvinner!  I dag blir det en prommis ner till stan med Ollie. Ska fixa lite grejer medans Tyra ska hänga med morbror. Kommer bli en bra dag bara regnet kan hålla sig borta!


Jag har den tuffaste tjejen i stan! Japp d...

img_2320 (MMS)

Jag har den tuffaste tjejen i stan! Japp det har jag. Nu är det helg o det betyder shoppingrunda! Nu har jag slängt ut allt gravidkläder o då behöver jag förnya garderoben. Gud så härligt!


1 månad. Herregud va vad tiden går snabbt....

1 månad. Herregud va vad tiden går snabbt. Och vad livet har förändrats, det är helt sanslöst! Vårt lilla yrväder är nu en månad. Vår lilla Tyra. :) Hon är en mycket bestämd ung dam med ett hett temperament. Jag undrar så var ifrån humöret kommer?! Säkert pappa. Men hon är så himla mysig. Det är farscinerande att hon har en alldeles egen personlighet redan. Just nu är vi hemma i Törboda. Vi hade kalas där min lilla mamma i går och idag ska vi fira Andreas o hans bror o hans pappa. Vilken kalashelg!! :) Nu ska jag försöka få några timmars sömn till. Om lilltjejen vill somna om vill säga.


RSS 2.0